Vibrations – hemmabio på dina villkor.


Privata projekt

Multiroom, KNX-styrning och Control4 – Östermalm 2013

I en nyrenoverad lägenhet hjälpte vi kunden att installera ett multiroom-system från Control4 med infällda och osynliga högtalare i alla rum tillsammans med ljusstyrning från KNX.

I vardagsrummet fanns det önskemål om riktigt bra filmljud utan att inkräkta på inredning för mycket så vi installerade ett vitt och diskret THX-system.

Ljusstyrning & multi-room – Södermalm 2013

I en nybyggnation på vind har vi installerar multiroom-ljudsystem med inbyggda högtalare i vardagsrum, kök och badrum. Ljusstyrning från Philips Dynalight med kundanpassade scenarion skapar alltid en behaglig och mycket effektfull ljussättning beroende på aktiviteten i rummet och tiden på dygnet.

Biograf – Ursvik 2012

Privat biograf med ett 7.1 högtalarsystem, frontsystem monterat bakom en ljudtransparent duk. Bigrafen är byggd enligt THX standard med infällt maskinrack i vägg. Ljusstyrning och motoriserad gardin från Lutron integrerat med styrsystem från RTI.

På grund av kort kastavstånd monterades projektorn i ett annat rum och bilden skjuts genom en projektionsanpassad glasruta.

Multiroom, ljusstyrning och biograf – Kungsholmen 2011

I en större lägenhet installerade vi ett omfattaden multiroom-ljudsystem med inbyggda högtalare i alla rum. Ljusstyrning från Philips Dynalight med kundanpassade scenarion skapar alltid en behaglig ljussättning beroende på aktiviteten i rummet.

Utöver ett flertal skärmar byggdes även en dedikerad biograf på vinden i ett mycket effektfullt rum med en unik känsla.

Öppen planslösning innebär en del utamningar när man vill få in hemelektronik på ett snyggt sätt, vi har till exempel byggt in en tv-hiss i köksbänken för att inte påverka planlösningen.